KONKURS: Trajnerë për Trajnime

A keni dëshirë të punoni në fushën e trajnimeve profesionale ? European College of Kosovo është në kërkim të trajnerëve të cilët shquhe

Lexo më shumë

KONKURS: Zyrtar/e për shitje ( Trajnime profesionale )

A keni dëshirë të punoni në fushën e trajnimeve profesionale ? European College of Kosovo është në kërkim të (1) personi për shitje dhe prezantim

Lexo më shumë

KONKURS PUNE: Zyrtare për çështje administrative dhe studentore

A keni dëshirë të punoni në fushën e arsimit të lartë? Vlerësoni se keni aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi, energji dhe aftësi menaxhuese

Lexo më shumë

European College of Kosovo sjell në Kosovë certifikimin profesional ndërkombëtar për “Kamarier Profesional” që mundëson punësim në Evropë !

European College of Kosovo si gjithmonë duke ndjek trendet evropiane dhe me qëllim të adresimit të problemeve dhe mangësive në tregun e punës sjell në Kosov&eum

Lexo më shumë

ECK institucioni i parë arsimor me trajnim për “Kriptovalutat Digjitale”

European College of Kosovo si institucion i arsimit të lartë evropian në Kosovë i cili synon të sjellë trendet e fundit të arsimit ndërkombëtar në Kos

Lexo më shumë

ECK përfiton donacion nga GIZ dhe projekti “Legal and Administrative Reform

Kolegji Europian i Kosovës pranoi 350 kopje të komentarëve dhe botimeve të tjera nga fusha të ndryshme juridike në kuadër të projektit “Legal and Adminis

Lexo më shumë

KOLEGJI EUROPIAN I KOSOVËS PJESË E PROJEKTIT FITUES TË 20 BURSAVE TË STUDIMIT NË RIGA TECHNICAL UNIVERSITY

Kolegji Europian i Kosovës shënon sukses të jashtëzakonshëm në programet e Bashkimit Europian, Erasmus+ duke qene pjesë e projektit të fituar për 20 bursa

Lexo më shumë

Sukseset e Akademisë së Jurisprudencës nuk kanë të ndalur !

Trajnimi "Praktika Juridike" është një nga trajnimet më praktike në vend përmes të cilës studentët e fakulteteve të drejtësisë dhe

Lexo më shumë

A dëshironi të studioni falas dhe jetoni për një semestër në qytetin e bukur të Ljublanës ?

A dëshironi të studioni falas dhe jetoni për një semestër në qytetin e bukur të Ljublanës. Kolegji Europian i Kosovës në bashkëpunim me GEA Colle

Lexo më shumë

KONKURS: Zyrtar/e për shitje ( Trajnime profesionale )

A keni dëshirë të punoni në fushën e trajnimeve profesionale ? European College of Kosovo është në kërkim të (6) zyrtarëve për shitje dhe pr

Lexo më shumë

568 pozita më lartë në rangimin e Webometrics !

European College of Kosovo ka shënuar ngritje të jashtëzakonshme prej 568 pozitash në periudhën kohore Janar-Korrik 2017 lidhur me rankimin e realizuar nga Cybermetrics Lab, p

Lexo më shumë

Studentët e ECK-së tashmë ndërmarrës të suksesshëm !

I inspiruar nga ligjeratat praktike dhe trajnimet e ndjekura në Kolegjin Europian të Kosovës, Bleron Rama student i programit Ekonomi dhe Menaxhment ka vendosur të bëj endrr

Lexo më shumë

KONKURS PËR STAF: Zyrtar/e për Rekrutim dhe Shitje

A keni dëshirë të punoni në fushën e arsimit të lartë? Vlerësoni se keni ide kreative për promovimin e institucionit tonë, aftësi të mira ko

Lexo më shumë

Ambasadorja e Finlandës përshëndet studentët e Kosovës në Gjuhën Shqipe.

Të premten me datë 26 Maj 2017 shkëlqesia e saj Ambasadorja e Finlandës Znj.Anne Huhtamäki bëri hapjen e ceremonisë së HAMK/ECK Summer School 2017! Një

Lexo më shumë

HAMK University nga Finlanda dhe European College of Kosovo sjellin shkollën verore për Marketing & Shitje nga data 26-28 Maj 2017

Për të gjithë të interesuarit për të mësuar më shumë në fushën e Marketingut & Shitjes është hapur zyrtarisht konkursi për apl

Lexo më shumë

Mundësi për punë praktike në Kolegjin Europian të Kosovës

European College of Kosovo (ECK) shpall konkurs për dy pozita të punës praktike në këto fusha profesionale: 1 Praktikant/e në Administratë 1 Praktikant/e në

Lexo më shumë

Ka filluar kursi i gjuhës angleze pa pagesë për studentët e ECK-së.

Nga data 11 Prill 2017 në ECK ka filluar kursi i gjuhës angleze me profesoreshë amerikane për të gjithë studentët e Kolegjit Europian të Kosovës. Duke m

Lexo më shumë

A dëshironi të mësoni më shumë rreth Kriminalistikës? z.Haki Berisha nga Agjensioni i Kosovës për Forenzikë

Programi “Të mësojmë nga Liderët” sjellë të ftuar special z.Haki Berisha nga Agjencioni i Kosovës për Forenzikë Të premtën me dat&

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me “Universitetin Metropolitan të Tiranës”

       Pas një numri të madh të bashkëpunimeve me universitetet më prestigjoze evropiane, kësaj radhe European College of Kosovo nënshkruan marr&

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës mbajti ceremoninë “ECK Excellence Award 2017”

Me datë 18 Prill 2017 Kolegji Europian i Kosovës i dhuroi çmimin e ekselencës Prof. Antti Isoviita nga HAMK University , për mbështetje dhe kontribut të jasht&eum

Lexo më shumë

Qendra e Karrierës - FTESË PËR APLIKIM - në kursin e gjuhës angleze

Nga data 11 Prill 2017, studentët e Kolegjit Europian të Kosovës mund të ndjekin kursin e gjuhës angleze pa pagesë. Qendra e Karrierës në kuadër të

Lexo më shumë

Programi “Të mësojmë nga liderët” sjellë z.Fisnik Avdiu nga PulseMedia

Në kuadër të programit akademik “Të mësojmë nga liderët” të Premten me datë 31 Prill 2017 në ambientet e Kolegjit Europian të Kosov&e

Lexo më shumë

Promovimi i botimeve të Kolegjit Europian të Kosovës për vitin akademik 2016/17

Të Premten me datë 31 Mars 2017 në ambientet e ECK-së eshte mbajtur promovimi i botimeve të titujve akademik dhe hulumtimeve shkencore të Kolegjit Europian të Kosov&

Lexo më shumë

Vizitoni Ljublanën dhe bëhuni pjesë e shkollës verore “Entrepreneurs Bootcamp”

Universiteti partner i Kolegjit Europian të Kosovës, GEA College fton të gjithë studentët e interesuar nga institucionet partnere që të aplikojnë për burs&

Lexo më shumë

+1500 euro nga detyra praktike në kuadër të trajnimit

Mbi +1500 euro të fituara gjatë realizimit të detyrës praktike të pjesëmarrësve në kuadër të trajnimit “Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e S

Lexo më shumë

European Colleg of Kosovo pjesë e Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës

Me 29 delegatë nga 19 universitete dhe kolegje të ndryshme u miratua statuti dhe emblema e Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës. Tani e tutje, sportistët t&

Lexo më shumë

KONKURS PËR STAF: Zyrtar për Marketing dhe Shitje

A keni dëshirë të punoni në fushën e arsimit të lartë? Vlerësoni se keni ide kreative për promovimin e institucionit tonë, aftësi të mira ko

Lexo më shumë

Mundësi për punë praktike në Kolegjin Europian të Kosovës

 European College of Kosovo (ECK) shpall konkurs për pozitën, Praktikant/e në këto fusha profesionale: - Praktikant/e në Administratë dhe Marketing - 2 (dy)

Lexo më shumë

Nga 200€ në 1200€ të grumbulluara në ushtrimin e parë praktik të shitjes !

Ushtrimi i parë praktik i zhvilluar gjatë trajnimit “Psikologjia e Negocimit dhe Teknikat e Shitjes” është realizuar me sukses nga pjesmarrësit e trajnimit. Që

Lexo më shumë

z. Afrim Bunjaku, pronar i 27 kompanive prezanton mundësitë për investime në idenë e juaj !

Në kuadër të programit “Të mësojmë nga liderët” Qendra e Karrierës së Kolegjit Europian të Kosovës, të Enjten realizoj takimin i

Lexo më shumë

Ligjërata e radhës: Si të jesh inovativ? A e dini se “Invest Group Sha” mund të investoj në idenë tuaj ?

Ligjërata e radhës: Si të jesh inovativ? A e dini se “Invest Group Sha” mund të investoj në idenë tuaj ? Eja më 22 Dhjetor 2016 nga ora 17:30 dhe më

Lexo më shumë

Realizohet moduli "Menaxhimi i Kohës"

Si të menaxhojmë vetvetën dhe kohën tonë ? Matriksat, Teknikat më adekuate, Prioritizimi ishin vetëm disa nga temat të cilat u diskutuan në modulin “

Lexo më shumë

Si të zhvillojmë një biznes inovativ social? Diskutim dhe debat nga mysafirja folëse Bardha Ahmeti nga Lens

Në kuadër të bizneseve dhe inovacioneve të ndryshme që diskutohen në përditshmëri në Kolegjin Europian të Kosovës kemi mirëpritur mysafiren

Lexo më shumë

Trajnimi “Zhvillimi i idesë biznesore” ka nxitur shpirtin e ndërmarrësisë tek shumë studentë të Kolegjit Europian të Kosovës

Trajnimi i zhvilluar nga Kolegji Europian i Kosovës “Zhvillimi i idesë biznesore” ka zgjuar kurreshtjen e shumë studentëve të cilët kanë pasur idetë

Lexo më shumë

Aktiviteti Sportiv: ECK Students gov. organizojnë ndeshje futbolli për studentët dhe stafin akademik

Kolegji Europian i Kosovës në bashkëpunim me studentët dhe stafin akademik nga kjo e Shtunë filluan me organizimin e aktiviteteve sportive të cilat kanë për q&e

Lexo më shumë

KONKURS PËR STAF AKADEMIK

Pozita e punës: Mësimdhënës për lëndët ekonomike, juridike, TI dhe të shkencave të tjera shoqërore. Mardhënia e punës: E rregullt Pozit

Lexo më shumë

Zhvillimi i Idesë Biznesore - Trajnim i cili ndihmon studentët e Kolegjit Europian të Kosovës të krijojnë biznesin e tyre

Kolegji Europian i Kosovës është institucioni i vetëm në Republikën e Kosovës i cili për studentët ofron trajnime, vizita studimore dhe mysafir folës

Lexo më shumë

Keni ëndërruar të mësoni gjuhën angleze në Oxford ose Cambridge? Kolegji Europian i Kosovës ua bënë këtë ëndërr realitet

Kolegji Europian i Kosovës nënshkruan marrëveshje të re bashkëpunimi për të mësuar dhe studiuar jashtë Kosovës me shkollën më të madhe

Lexo më shumë

Vacancy Announcement: English Teacher

Vacancy Announcement: English Teacher European College of Kosovo, one of the top higher education institutions in Kosovo, has an exciting opportunity for creative and highly motivated English Teacher

Lexo më shumë

Certifikim profesional me diplomë ndërkombëtare tani edhe në Kosovë – VCC

Për herë të parë në Kosovë, European College of Kosovo tani e tutje do të ofroj shkollim dhe trajnime profesionale me certifikim ndërkombëtarë të

Lexo më shumë

3 Arsye pse ju duhet të transferoheni në Kolegjin Europian të Kosovës

Transferimi i studimeve është një mendim i cili përshkon nëpër mendjet e jo pak studentëve nga institucionet publike apo private në vendin tonë. Arsyet p&e

Lexo më shumë

Vacancy Announcement: Training and Development Officer

Vacancy Announcement: Training and Development Officer European College of Kosovo, one of the top higher education institutions in Kosovo, has an exciting opportunity for creative and highly mot

Lexo më shumë

Vacancy Announcement: Marketing and Communication Officer

Vacancy Announcement: Marketing and Communication Officer European College of Kosovo, one of the top higher education institutions in Kosovo, has an exciting opportunity for creative and highly motiv

Lexo më shumë

10 Arsye pse ju duhet të studioni në Kolegjin Europian të Kosovës

Të qenit maturant padyshim se nuk është e lehtë pasi qe para jush keni një sfidë të madhe, zgjedhja e profesionit dhe fakultetit se ku dëshironi të studion

Lexo më shumë

KONKURS PËR STAF

                          Në bazë të Statutit dhe Vendimit të Këshilli Drejtues të datës 06.07.2016

Lexo më shumë

Studentët e ECK-së tani e tutje me mundësi për studime në RIGA Technical University

Universiteti më prestigjioz dhe më i madhi në Letoni, RIGA Technical University hap dyert për studentët e Kolegjit Europian të Kosovës "ECK". Një

Lexo më shumë

HAMK/ECK Summer School 2016 viziton IPKO-n dhe GazetaExpress

Në kuadër të shkollës verore të organizuar nga HAMK University nga Finlanda dhe European College of Kosovo nga data 7-11 Qershor 2016 përveq ligjeratave atraktive dhe dis

Lexo më shumë

Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës vizitojnë Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë

Vizitat studimore si një nga shtyllat më interesante dhe të rëndësishme të planprogramit akademik brenda Kolegjit Europian të Kosovës padyshim së gjatë

Lexo më shumë

Nga sot filloi shkolla verore e organizuar nga HAMK University dhe European College of Kosovo

Sot në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës filloi shkolla verore me temën “Marketingu dhe Komunikimi Biznesor” , e cila organizohet në bashkëpunim me H

Lexo më shumë

Varna University of Management hap derën për studentët e Kolegjit Europian të Kosovës

Në mesin e bashkëpunimeve të njëpasnjëshme tani e tutje edhe një derë hapet për studentët e Kolegjit Europian të Kosovës. Në listën e g

Lexo më shumë

HAMK/ECK SUMMER SCHOOL 2016

Për herë të parë në Kosovë, HAMK University nga shteti me sistemin arsimor më të mirë në botë Finlanda, dhe Kolegji Europian i Kosovës nj&eu

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës debaton për Tekstet Shkollore

Të Hënën më datë 23 Maj 2016 në Kolegjin Europian të Kosovës u organizua debati me temën “Rishikimi i programeve dhe teksteve shkollore në Repub

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës pjesë e ICSSH 2016

Të Premtën me 13 Maj 2016 në Shkup, u organizua një nga konferencat më të mëdha në Ballkan, Konferenca Ndërkombëtare e Shkencave Sociale dhe Humanita

Lexo më shumë

Mundesi transferimi për studime në GEA College, Slloveni

Me Kolegjin Europian të Kosovës, Evropa padyshim se duket më afër. Lajmi i fundit nga zyra për bashkëpunim ndërkombëtarë është dhe një lajm

Lexo më shumë

Mysafir folës/Rast studimi Health Center of Excellence

Me anë të programit akademik më interesant në vend “Të mësojmë nga liderët” studentët e Kolegjit Europian të Kosovës patën mund

Lexo më shumë

Vizitë studimore në SOLID SHOES

       Në kuadër të programit akademik “Të mësojmë nga Praktika” studentët dhe profesorët e Kolegjit Europian të Kosovë

Lexo më shumë

Shefi i sektorit të politikës, ekonomisë dhe integrimit europian në Zyrën e Bashkimit Evropian mysafir folës në Kolegjin Europian të Kosovës

       Më datë 3 Maj 2016 studentët e European College of Kosovo, stafi akademik, stafi administrativ dhe të pranishmit e tjerë në Kolegjin Europian t

Lexo më shumë

Publikohet ECK Magazine 2/3

ECKPRESS publikon numrin e dytë & tretë të Revistës Studentore ECK Magazine. Në numrin e dytë të kësaj reviste ju mund të lexoni lajme mbi mund&eu

Lexo më shumë

Mundësi punësimi në Kolegjin Europian të Kosovës: Trajner për fushën e Kontabilitetit dhe Financave

KONKURS KOLEGJI EUROPIAN I KOSOVËS, PRISHTINË Qendra për Trajnim Profesional dhe Certifikime ECK POZITA E PUNËS: Trajner për trajnime nga fusha e Kontabilitetit dhe Financa

Lexo më shumë

Mundësi punësimi në Kolegjin Europian të Kosovës: Bashkëpunëtor për Promocion dhe Marketing

 KONKURS Departamenti për Marketing dhe Promocion i ECK POZITA E PUNËS: Bashkëpunëtor për promocion dhe marketing të shërbimeve të Kolegjit Europian t

Lexo më shumë

Mundësi punësimi në Kolegjin Europian të Kosovës: Zyrtare për çështje administrative dhe studentore

   KONKURS   Departamenti për Administratë i ECK POZITA: Zyrtare për çështje administrative dhe studentore . Mardhënie e rregullt pune (2

Lexo më shumë

Mundësi për punë praktike në Kolegjin Europian të Kosovës

Kolegji Europian i Kosovës ”ECK” tani është në kërkim të dy praktikantëve për pozitën: Praktikant/e (pa pages) Detyrat dhe Përgjegj&eum

Lexo më shumë

Suksesi i radhës për ECK: “Marrëveshja me International Balkan University”

Marrëveshjet e bashkëpunimeve ndërmjet Kolegjit Europian të Kosovës dhe institucioneve arsimore dhe organizatave tjera internacionale tashmë nuk janë ndonjë ris

Lexo më shumë

Përfudon trajnimi "Menaxhimi i Kohës"

Gjatë javës së kaluar përfundoi një nga trajnimet më interesante të organizuara nga ECK Training Center, “Menaxhimi i Kohës” që zgjati 3 jav&eu

Lexo më shumë

Akademia e Jurisprudencës - Shpresë për juristët nga Kosova

Profesioni i juristit, përveç që është një nga profesionet më të përhapura, më prestigjioze dhe së fundi më të paguara në vendin

Lexo më shumë

Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës tani mund të transferohen edhe në SLLOVENI !

Si institucioni i vetëm evropian i arsimit të lartë në Kosovë tash e dy vite, Kolegji Europian i Kosovës ka sjellur risi të vazhdueshme në sferën e arsimit

Lexo më shumë

Trajnimi: Menaxhimi i Kohës edhe në Kosovë

Jeta dinamike, punët e një pas njëshme, stresi i shkaktuar nga puna, lodhja dhe sfilitja në vendin e punës, mungesa e produktivitetit dhe shumë fenomene tjera negative qe

Lexo më shumë

ECK Debate Club - Aborti

Çështja e abortit ka qenë dhe vazhdon të mbetet një çështje me rendësi jo vetëm për të gjitha gratë por edhe për politikat që

Lexo më shumë

Prof.Dr. Ali Bajgora, si përfaqësues i ECK viziton institucionet e e arsimit të lartë në Bullgari

Me organizim të donatorit SWC - Helvetas, Kosovo dhe sipas projektit EYE (Enhancing Youth Employment) nga data 25-29 Janar 2016 u realizua vizita studimore me temën ”Bulgarian Experie

Lexo më shumë

Studentëve të Kolegjit Europian të Kosovës ju krijohet mundësia për punë praktike

“Teoria pa praktikë është e zbrazët, ndërsa praktika pa teori është e verbër”, kjo është njëra prej arsyeve pse Kolegji Europian i Ko

Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit Europian të Kosovës dhe Asocitia D.G.T.

Suksesi i radhës për Kolegjin Europian të Kosovës, përkon me marrëveshjen e parë për vitin 2016, e cila kalon kufijt vendor dhe lidh një bashkëpunim m

Lexo më shumë

ECK Debate Club

Benefitet nga pjesëmarrja në debate janë të shumta, si dhe të argumentuara shkencërisht që ndikojnë në ngritje të vetëbesimit, në lidership,

Lexo më shumë

Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës të gatshëm për Evropë !

Përveq fushës së arsimit, studentët e Kolegjit Europian të Kosovës tash e një kohë po tregojnë se e meritojnë të jenë pjesë e Bashkimit

Lexo më shumë

Të Mësojmë nga Liderët - Znj.Leunora Kusari

Të Premten me datë 18/12/2015 nga ora 16:45h në kuadër të programit "Të Mësojmë nga Liderët" kishim të ftuar znj. Leonora Kusari, Menaxher

Lexo më shumë

Movie Night @ECK

Ju njoftojmë se Parlamenti Studentor i Kolegjit Europian të Kosovës të Premten me datë 18/12/2015 nga ora 20:30h do të organizoj “Movie Night” ku do të s

Lexo më shumë

Ligjeratë nga Drejtori Gjeneral i esc International GmbH

Praktikat evropiane nuk kanë të ndalur ! Në kuadër të lëndës “Menaxhimi i Operacioneve” studentët e Kolegjit Europian të Kosovës patë

Lexo më shumë

Ligjeratë me Profesorin Frank Baumann

Ju njoftojmë se të Marten me datë 15/12/2015 nga ora 16:30h në ambientet e Kolegjit Europian të Kosovës në kuadër të programit akademik ‘’Learn

Lexo më shumë

Ligjerata online e Prof.Dr.Musa Limanit për studentët e Universitetit Internacional të Travnikut-BH

Kolegji Europian i Kosovës në vazhdimësi është duke dëshmuar vlerat dhe cilësitë e një institucioni evropian të arsimit të lartë në Ko

Lexo më shumë

Employment Opportunity: Public Relations Officer

Employment Opportunity Public Relations Officer European College of Kosovo seeks a qualified Public Relations Officer. Applicant must be fluent in both spoken and written Albanian and English lang

Lexo më shumë

Ceremonia e certifikatave – Praktika Juridike

Më datë 9 Dhjetor 2015, ditë e Mërkurë nga ora 17:30h, Qendra e Trajnimeve e Kolegjit Europian të Kosovës, mbajti ceremoninë e dhënies së certifikata

Lexo më shumë

Çertifikohet Kolegji Europian i Kosovës me ISO STANDARD 9001:2008

Se Kolegji Europian i Kosovës është një nga institucionet më serioze në Kosovë e vërteton dhe suksesi i radhës! Menaxhimi profesional, prezenca e cilë

Lexo më shumë

Guest Speaker: z.Besmir Salihu

Të Shtunën, studentët e Fakultetit Juridik të ECK në kuadër të planprogramit mësimor patën rastin të mësojnë më shumë mbi punë

Lexo më shumë

BOTOHET LIBRI “ HYRJE NE SHKRIM AKADEMIK “

Si duhet të shkruhet tema e diplomës? Metodologjia dhe teknikat e hartimit të punimit seminarik si dhe pyetje tjera të cilat mund të keni në lidhje me hartimin e temë

Lexo më shumë

Guest Speaker: z.Agim Shahini

Ju njoftojmë se të Enjten me datë 12/11/2015 nga ora 17:00h në kuadër të programit akademik “Guest Speaker” në Kolegjin Europian të Kosovës kem

Lexo më shumë

Shkëmbim Semestral në Nigde University, Turqi

Falë Bashkimit Europian dhe projektit Erasmus+,  Kolegji Europian i Kosovës tani e tutje ofron mundësi studimi një semestral në Nigde University, Turqi. Në kuadë

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës N’TRIP

Kolegji Europian i Kosovës në vazhdën e bashkëpunimeve me kompanitë vendore, me datë 27.10.2015 nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me operatorin telefon

Lexo më shumë

Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit Europian të Kosovës dhe TALK. France

Më datë 22.10.2015,  Kolegji Europian i Kosovës përfaqësuar nga Prof.Dr.Ali Bajgora dhe organizata TALK. France e përfaqësuar nga znj. Clémence Moina

Lexo më shumë

International University of Travnik – Konferenca e XII Ndërkombëtare

Një mundësi e shkëlqyer për të gjithë profesorët dhe shkencëtarët e rinjë të pasionuar për punë shkencore dhe publikime na vjen nga Fed

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës marrëveshje bashkëpunimi me INFRAKOS

Kolegji Europian i Kosovës në vazhdën e marrëveshjeve me kompani të rëndësishme vendore nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me INFRAKOS. Kompania Infr

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës anëtarësohet në Aleancën Kosovare të Biznesit

14 Shtator 2015, Kolegji Europian i Kosovës dhe Aleanca Kosovare e Biznesit sot nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi dhe anëtarësimi, në këtë rast, kryetari

Lexo më shumë

KONKURS: STAF AKADEMIK 2015

Në bazë të Statutit dhe Vendimit të Bordit Drejtues të datës 04.09.2015, Kolegji Europian i Kosovës, në Prishtinë shpall K O N K U R S Për pranimi

Lexo më shumë

ECK Magazine

Kolegji Europian i Kosovës gjatë muajit qershor publikoi numrin e parë të revistës studentore të quajtur “ ECK magazine “. Në numrin e parë të

Lexo më shumë

Mysafirët folës 2015/16

Se Kolegji Europian i Kosovës është një nga institucionet më inovative dhe interesante në Kosovë provon dhe shembulli më poshtë. “ Të mesosh nga

Lexo më shumë

Marrëveshje Bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit Europian të Kosovës dhe Varna Free University në Bullgari

Vazhdon rritja e numrit të partneriteteve ndër-universitare nga Kolegji Europian i Kosovës. Një marrëveshje bashkëpunimi mjaft e rëndësishme është n&e

Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit Europian të Kosovës dhe Institutit për Menaxhimin e Zhvillimit të Qëndrueshëm në Francë

Me qëllim të zgjerimit të mundësive për stafin akademik dhe studentët,Kolegji Europian i Kosovës ka arritur të nënshkruaj një marrëveshje të

Lexo më shumë

Dy bursa të plota për TEDxPrishtinaWomen

Të premten më 29 Maj, 2015 është mbajtur konferenca TEDxPrishtinaWomen, ku në mesin e partnerëve zyrtar ishte dhe Kolegji Europian i Kosovës. Duke e ditur që ba

Lexo më shumë

GuestSpeaker: znj.Rondinella Hoxha-Gashi

Të Premten nga ora 17:00h në Kolegjin Europian të Kosovës mysafir folës do të jetë Drejtoresha Menaxhuese e Fakultetit Ekonomik, Universitetit të Ljublanës

Lexo më shumë

DAAD Prishtine të Premten në Kolegjin Europian të Kosovës

Të Premten, me date 24 Prill duke filluar nga ora 17:00h në Kolegjin Europian të Kosovës do të kemi mysafir folës përfaqësuesit e DAAD Prishtina ku do të

Lexo më shumë

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI NË MES TË KOLEGJIT EUROPIAN TË KOSOVËS DHE UNIVERSITETIT "EQREM ÇABEJ" TË GJIROKASTRËS.

Një delegacion akademik i Kolegjit Europian të Kosovës i kryesuar nga Dekani i Kolegjit Prof.Dr. Ali Bajgora u prit në një vizitë pune (dt.2-4 Prill 2015) në Unive

Lexo më shumë

Guest Speaker: z. Filippo Maria Capitanio nga Italia

Të Shtunën nga ora 10:30 në kuadër të Online Lecture Series do të organizohet ligjeratë Online me z. Filippo Maria Capitanio nga Italia ( Themelues i LUX MADE

Lexo më shumë

Guest Speakers: z.Azem Bujupi Drejtor i RTK Radio

Të Premten me datë 10/04/2015 nga ora 17:00h në kuadër të Guest Speaker Program në Kolegjin Europian të Kosovës do të organizohet ligjeratë me Drejt

Lexo më shumë

Tani e tutje studentët e Kolegjit Europian të Kosovës transferime edhe në AMERIKË !

Në vazhdën e bashkëpunimeve ndërkombëtare, Kolegji Europian i Kosovës ka lidhur edhe një marrëveshje bashkëpunimi të një rëndësie t&eum

Lexo më shumë

Konkurs: Praktikant/e në Marketing, Marrëdhënie me publikun, Shërbime Administrative (pa pages)

Kolegji Europian i Kosovës ”ECK”, me bazë në Prishtinë në kuadër të Internship programit ofron mundësi për punë praktike në  fus

Lexo më shumë

E Shtunë: Vizitë studimore në Kompaninë “FRUTEX”

Kolegji Europian i Kosoves në kuadër të programit akademik do të organizoj vizitën studimore për student dhe staf akademik me datë 28.03.2015 (E Shtunë ) n

Lexo më shumë

Akademiku Prof.Dr. Ibrahim Jusufranić, Guest Speaker në Kolegjin Europian të Kosovës

Të premten me date 27/03/2015 nga ora 17:00h në kuadër të Online Lecture Series në Kolegjin Europian të Kosovës do të organizohet online ligjeratë me Akad

Lexo më shumë

Znj.Valdete Daka mysafire folëse në Kolegjin Europian të Kosovës

Të premten me datë 13/03/2015 nga ora 17:00h mysafir folës në Kolegjin Europian të Kosoves do të kemi znj.Valdete Daka ( Gjyqtare në Gjykatën Supreme të

Lexo më shumë

Kolegji Europian I Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Instituto De Estudos Superiores de Fafe

Në frymën e bashkëpunimeve ndërkombëtare, Zyra për bashkëpunim ndërkombëtar na njofton se ka Kolegji Europian I Kosovës tani e tutje ka marrëvesh

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës anëtarësohet në KWB & EIFL

Kolegji Europian i Kosovës është bërë pjesë e familjes së madhe të Knowledge without Boundaries dhe EIFL-Licensing. Me këtë anëtarësim tani

Lexo më shumë

Prof.Dr. Ali Bajgora, mysafir folës në Rotary Klubin Prishtina Dardania

Të hënën me datë 09 Shkurt 2015, Prof.Dr. Ali Bajgora ishte i ftuar si mysafir folës në Klubin Rotarian Prishtina Dardania. Tema e prezentuar ishte “ Sfidat dhe

Lexo më shumë

Dekani i Kolegjit Europian të Kosovës ,Prof.Dr. Ali Bajgora viziton Universitetin Marlin Barleti

Në kuadër të bashkpunimeve institucionale me universitetet e rajonit, Kolegji Europian i Kosovës i përfaqësuar nga Dekani, Prof.Dr. Ali Bajgora me datë 29 Janar 2015

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës dhe Epoka University diskutojnë mbi mundësitë e bashkëpunimit

Pjesë e vizitës në Tiranë të realizuar gjatë javës së kaluar i ishte dhe takimi me Rektorin e EPOKA University , Prof.Dr. Remzi Altin si dhe znj.Diturije Ismai

Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi me International University of Travnik

Kolegji Europian i Kosovës në përputhje me objektivat për bashkëpunim ndërkombëtar dhe synim të krijimit të mundësive për studime cilësore v

Lexo më shumë

KONKURS: Praktikant/e Profesionale

Kolegji Europian i Kosovës ”ECK” është në kërkim të dy praktikantëve për pozitën: Praktikant/e Profesionale (pa pages) Detyrat dhe Përg

Lexo më shumë

LIGJERATË ONLINE DHE TRAJNIME KËTË TË SHTUNË NË KOLEGJIN EUROPIAN TË KOSOVËS

Të Shtunën duke filluar nga ora 10:00h, në Kolegjin Europian të Kosovës do të organizohet ligjerata online e radhës ku të ftuar special kemi z. Dieudonne Alley

Lexo më shumë

GuestSpeaker z.Behxhet Shala

Të Premten, me datë 26 Dhjetor 2014 nga ora 17:00h në kuadër të programit “ Guestspeaker “ do të kemi të ftuar z.Behxhet Shala, Drejtor Ekzekutiv i K&eum

Lexo më shumë

Guest Speaker@Kolegji Europian i Kosovës : z. Lulzim Fushtica

Të Premten, me datë 12 Dhjetor 2014 nga ora 17:00h në kuadër të programit tashmë të njohur “ Guest Speakers” do të kemi të ftuar z.Lulzim Fusht

Lexo më shumë

Kolegji Europian i Kosovës dhe NIGDE University

Kolegji Europian I Kosovës nënshkruan marrëveshje inter-institucionale me NIDGE University në kuadër të Erasmus+ për shkëmbimin e studentëve. Tani e tutje

Lexo më shumë

Welcome Party

Parlamenti Studentor i Kolegjit Europian të Kosovës organizon mbrëmjen e parë studentore për vitin akademik 2014/15. Kjo mbrëmje mbahet të Premten me datë 05/12

Lexo më shumë

Guest Speakers: z.Theobald Volkmar dhe Prof.Dr.Isa Bicaj

Të enjten, me datë 27 Nëntor 2014 nga ora 17:00h në kuadër të programit akademik “Guest Speakers” do të jenë të ftuar udhëheqësi kry

Lexo më shumë

Guest Speakers: Johannes Pfister, Sarah Kupke & Stefan Füsers

Të premten me datën 14 Nëntor 2014 prej orës 17:00h, në Kolegjin Europian të Kosovës, në kuadër të programit akademik "Guest Speakers" do

Lexo më shumë

Vizitë studimore

Kolegji Europian i Kosoves në kuadër të programit akademik do të organizoj vizitën studimore për student me datë 15.11.2014 (E Shtunë) në Ndërmarrjen

Lexo më shumë

Marrëveshje bashkëpunimi me International Association for Political Science Students

Kolegji Europian i Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me IAPSS. International Association for Political Science Students është organizatë botërore e s

Lexo më shumë

Guest Speakers: z.Safet Gërxhaliu dhe z.Yll Zekaj

Të premten me datën 31 tetor 2014 prej orës 17:00h, në Kolegjin Europian të Kosovës, në kuader të programit akademik "Guest Speakers" do të jen&e

Lexo më shumë

Edhe një lajm i mire vjen nga International relations office

Edhe një lajm I mire vjen nga International relations office. Kolegji Europian I Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me EMUNI University , universitet ky që gje

Lexo më shumë

Kolegji Europian I Kosovës I bashkohet iniciativës për luftimin e analfabetizmit

Rotary Klubi “Prishtina International”, do ta organizojë një koncert humanitar për mbledhjen e fondeve për luftimin e analfabetizmit në Kosovë. Ky koncert do

Lexo më shumë

Kolegji Europian I Kosovës dhe Ss.Cyril and Methodius University(ISPJR)

Partneritetet akademike nuk kanë të ndalur. Në frymën e krijimit të bashkëpunimeve akademike me universitetet e vendeve të rajonit dhe Evropës Kolegji Europian

Lexo më shumë

Fitoni bursë dhe studioni në Evropë përmes CEEPUS

Të gjithë studentët dhe profesorët e Kolegjit Europian të Kosovës tani e tutje kanë mundësi që të transferohen në universitete të ndryshme n

Lexo më shumë

STUDIONI NË ECK DHE TRANSFEROHU NË EUROPEAN UNIVERSITY NË BARCELONË, GJENEVË, MONTREUX, MUNICH

Viti i ri akademik po afrohet dhe vendimi i juaj për të studiuar nuk është rrugë e lehtë dhe as e shkurtër, por është rruga e vetme drejt dijës,

Lexo më shumë

Konferenca e parë shkencore rajonale KONTRABANDIMI ME MIGRANT

Me 03 Shtator 2014, u mbajt konferenca e parë shkencore rajonale me temën “Kontrabandimi me Migrant – Kosova dhe refleksionet e saj” në Bibliotekën Kombëtare

Lexo më shumë

7 shprehitë e njerëzve me një rezistencë të shquar mendore

 Së pari të definojmë se ç’është kjo: “Aftësia për të punuar shumë dhe për t’iu përballur me elasticitet dë

Lexo më shumë

Si të luftojmë stresin: 14 këshilla që funksionojnë

“Koha për tu relaksuar, është atëherë kur nuk ke kohë për të” -Sydney J. Harris. Ndenja e të qenit i stresuar në ditët e sotme

Lexo më shumë

“ I Pasur lind, nuk bëhesh ”

Qysh në fillim të videos, ju vjen një mendim në mendje se këta dy të rinjë do bëjnë ndonjë tallje (Prank) me personat e pa strehë të cil&

Lexo më shumë

Kënga më Relaksuese në botë

Sipas shkencëtarëve ,kjo është kënga më relaksuese që është inqizuar ndonjëherë.   Kjo këngë 8 minutëshe është k&

Lexo më shumë

Konkurs për Praktikant/e Profesionale (Pa pagesë)

Praktikant/e Profesionale (pa pagesë) Vendi: Prishtinë Kolegji Europian i Kosovës ”ECK” tani është në kërkim të pesë praktikantëve p&e

Lexo më shumë

.become GREATER

"Përsosmëria është arti që fitohet nga stërvitja dhe përpunimi i zakoneve.Ne nuk veprojmë drejt sepse kemi virtyt apo përsosmëri , përkundra

Lexo më shumë

Konkursi për staf akademik

SHKARKO APLIKACIONIN    

Lexo më shumë

Konkursi për studentë

Në bazë të Statutit dhe Vendimit të Bordit Drejtues të datës 09.07.2014, Kolegji Europian i Kosovës, në Prishtinë SHPALL K O N K U R S Për regjist

Lexo më shumë

Qyteti i Prishtinës

  Prishtina është kryeqyteti i Kosovës dhe njëherësh qyteti më i madh i vendit me afro 250.000 banorë. Është qyteti më i frekuentuar në Kos

Lexo më shumë