GuestSpeaker: znj.Rondinella Hoxha-Gashi

Të Premten nga ora 17:00h në Kolegjin Europian të Kosovës mysafir folës do të jetë Drejtoresha Menaxhuese e Fakultetit Ekonomik, Universitetit të Ljublanës - znj.Rondinella Hoxha-Gashi e cila para studentëve të Kolegjit Europian do të prezantoj temën “ Rëndësia e bashkëpunimit dhe mundësitë e studimit në Universitetin e Ljublanës”