Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës të gatshëm për Evropë !

Përveq fushës së arsimit, studentët e Kolegjit Europian të Kosovës tash e një kohë po tregojnë se e meritojnë të jenë pjesë e Bashkimit Evropian dhe organizimeve ndërkombëtare të lamive të ndryshme. Rasti i fundit i cili e dëshmon një gjë të tillë është dhe suksesi i arritur i studentit të Kolegjit Europian të Kosovës, Kastriot Ramadani i cili arriti të kurorëzohet me Medaljen e Artë gjatë kampionatit të Taekwondo’s i cili u mbajt në Kosovë.

- Krenar me Kastriotin.