Guest Speaker: z. Filippo Maria Capitanio nga Italia

Të Shtunën nga ora 10:30 në kuadër të Online Lecture Series do të organizohet ligjeratë Online me z. Filippo Maria Capitanio nga Italia ( Themelues i LUX MADE IN )i cili do të prezentoj më shumë rreth “ START UP “ dhe dy kompanive të tij që I themeloj nga 0 ndërsa tani përkrah më shumë se 300 të punësuar. LUX MADE IN kompania e z.Filippo është platform digjitale përmes së cilës shiten bizhuteri të punuara me dorë nga dizajnerët më të njohur Italian, ndërsa FOOD MADE IN bën të mundur që ushqimet tradicionale italiane të dërgohen jasht vendit.

Kolegji Europian i Kosovës përmes ekspertëve dhe profesorëve ndërkombëtar synon që të përgadisë studentët kosovarë që në të ardhmen e afërt të jenë të gatshëm jo vetëm të hyjnë në punë port ë krijojnë mundësi pune dhe të vetpunësohen.

Për të mësuar më shumë rreth LUX MADE IN ju lutem klikoni këtu.