Movie Night @ECK

Ju njoftojmë se Parlamenti Studentor i Kolegjit Europian të Kosovës të Premten me datë 18/12/2015 nga ora 20:30h do të organizoj “Movie Night” ku do të shfaqet filmi “MAX” andaj dhe ju ftojmë që të jeni pjesë e këtij eventi i cili do të filloj pas përfundimit të ligjeratave.


Jeni të mirëseardhur të ftoni shoqërinë e juaj për të qenë pjesë e këtij eventi !