Prof.Dr. Ali Bajgora, mysafir folës në Rotary Klubin Prishtina Dardania

Të hënën me datë 09 Shkurt 2015, Prof.Dr. Ali Bajgora ishte i ftuar si mysafir folës në Klubin Rotarian Prishtina Dardania. Tema e prezentuar ishte “ Sfidat dhe Vizioni i Arsimit të Lartë në Kosovë “ ku shembull konkret ishte edukimi sipas modelit europian që aplikohet në Kolegjin Europian të Kosovës.

Rotary Klub është organizatë international e cila ka për mision shërbimin ndaj komunitetit. Ajo është themeluar në Chicago të Amerikës në vitin 1905 dhe ka më shumë se 1 milion anëtarë. Momentalisht në Kosovës egzistojnë 11 Rotary klube dhe 4 Rotaract Klube.

Për më shumë rreth Rotary Klubit mund të lexoni këtuECKPRESS