Ligjeratë nga Drejtori Gjeneral i esc International GmbH

Praktikat evropiane nuk kanë të ndalur ! Në kuadër të lëndës “Menaxhimi i Operacioneve” studentët e Kolegjit Europian të Kosovës patën rastin të ndëgjojnë një ligjeratë nga Drejtorit Gjeneral I esc International GmbH per Evropën Juglindore z. Shkelzim Murtezi i, i cili tregoi më shumë rreth praktikave dhe mundësive të punësimit në Gjermani, profesionet për të cilat ka nevoj tregu kosovar si dhe mundësitë e bashkëpunimit !