DAAD Prishtine të Premten në Kolegjin Europian të Kosovës

Të Premten, me date 24 Prill duke filluar nga ora 17:00h në Kolegjin Europian të Kosovës do të kemi mysafir folës përfaqësuesit e DAAD Prishtina ku do të bëhet dhe prezentimi mbi mundësitë dhe bursat e studimit në Universitetet GJERMANE !

Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës do të kenë mundësinë të njoftohen mbi Programet, Universitetet dhe Bursat për studime në Universitetet Gjermane, datat e aplikimit për transferime etj.