Guest Speaker: z.Agim Shahini

Ju njoftojmë se të Enjten me datë 12/11/2015 nga ora 17:00h në kuadër të programit akademik “Guest Speaker” në Kolegjin Europian të Kosovës kemi nderin të kemi mysafir folës Kryetarin e Aleancës Kosovare të Biznesit, z.Agim Shahini.

z.Agim Shahini para studentëve dhe profesorëve të Kolegjit Europian të Kosovës do të prezantoj temën: “Trendet e Zhvillimit Ekonomik në Republikën e Kosovës dhe Roli i Aleancës Kosovare të Biznesit”

Ju ftojmë të jeni pjesë e kësaj ligjerate !