Edhe një lajm i mire vjen nga International relations office

Edhe një lajm I mire vjen nga International relations office. Kolegji Europian I Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me EMUNI University , universitet ky që gjendet në Slloveni dhe është pjesë e rrjetit prej 214 institucioneve arsimore në 43 shtete të ndryshme. Kjo marrëveshje hap dyert për bashkëpunim në fusha të ndryshme dhe ofron mundësi të shumta zhvillimi për studentët dhe stafin akademik të Kolegjit Europian të Kosovës.

Studentët e Kolegjit Europian të Kosovës tani e tutje do të njoftohen mbi mundësitë e pjesmarrjes në Sumner School të Emuni University si dhe dote kenë mundësi që të aplikojnë për punë praktike në këtë universitet ku me rastin e pranimit universiteti mbulon shpenzimet e akomodimit.

Educating Minds & Hearts !

ECKPRESS