Qendra e Karrierës - FTESË PËR APLIKIM - në kursin e gjuhës angleze

Nga data 11 Prill 2017, studentët e Kolegjit Europian të Kosovës mund të ndjekin kursin e gjuhës angleze pa pagesë.

Qendra e Karrierës në kuadër të Kolegjit Europian të Kosovës fton të gjithë studentët e interesuar që të aplikojnë në kursin e gjuhës angleze i cili do të ofrohet pa pagesë. Kursi i gjuhës angleze do të filloj me datë 11 Prill 2017, E Marte nga ora 17:15h në sallën A-2.

       Kolegji Europian i Kosovës është një nga institucionet e rralla në Kosovë e cila vazhdimisht organizon trajnime profesionale, workshope, vizita studimore dhe mysafir folës për student me qëllim të zhvillimit të shkathtësve të tyre për punësim dhe përgatitjen e tyre për qasje në tregun e punës.

Të gjithë studentët e interesuar duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre për kurs në emailin: info@eck-edu.org
ECKPRESS
Kaltrina