Qyteti i Prishtinës

 

Prishtina është kryeqyteti i Kosovës dhe njëherësh qyteti më i madh i vendit me afro 250.000 banorë. Është qyteti më i frekuentuar në Kosovë dhe në Prishtinë zhvillohen evenimentet e ngjarjet ekonomike dhe kulturore më të mëdha të organizuara në territorin e Kosovës. Një vendi ideal për të rinjtë e apasionuar ndaj artit dhe sportit, fushës së edukimit dhe jetës së natës. Është një vend i sigurt dhe me mundësi të mëdha zgjedhjeje, ku mund ta gjejë veten secili!
Për më shumë informata në lidhje me qytetin e Prishtinës KLIKO KETU